Beszámolók


13.Január


Nem sokkal az új év kezdete után, 2022. január hetedikén került sor a Szatymazon élő Tomi kívánságának teljesítésére a szépséges Hotel Eger & Park**** szállodában, ahol Tomi a szüleivel 4 napot - 3 éjszakát tölthetett el.

A hotel hangulatos karácsonyi díszekkel feldíszített aulájában találkoztunk, ahol Tomival és a szüleivel közel egy órán keresztül beszélgettünk. Beszélgetésünk kezdetén Tomi örömmel mesélte, hogy a vacsoraidő ellenére még nem éhes, mert a szobában egy torta várta őt (2 nappal korábban volt a 10. születésnapja!) és igen sokat evett belőle. Beszélgettünk a család által a hétvégére tervezett programokról és mi is ajánlottunk izgalmas látnivalókat a környéken.

Tomi lenyűgözően felnőttesen kommunikált és fegyelmezetten ülte végig a beszélgetést, pedig bizonyára fárasztó lehetett neki.
Az alapítványnak és a támogatónak nagyon hálás volt Tomi, sőt az egész család, ezúton is köszönik, hogy teljesülhetett Tomi kívánsága. Tomi a támogató számára engedélyezett fotót készíteni, ugyanakkor kérését tiszteletben tartva a fotót nem tesszük közzé.

Számunkra ismét bebizonyosodott, hogy többet kaptunk, mint adtunk.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel teljesíthettük Tamás kívánságát!


Kiss Edit és Pap Ferenc
kívánság-koordinátorok
Eger, 2022. január 07.

Archívum



Belépés