Beszámolók


22.Május



/ 4






Kristóf 3 éves imádnivaló, kedves, csacsogó, örökmozgó kisfiú. Szeret segíteni édesanyjának sütni - főzni, takarítani. :-) De legjobban homokozni, csúszdázni és hintázni szeret.
Hosszú időn át volt kórházban, ahol idejének nagy részét egy szobában kellett töltenie, ahol leginkább építeni és mesét hallgatni volt kedve.
Kedvenc meséje az Aladdin és a csodalámpa volt. Egyik alkalommal, amikor Kristófnak épp a csodalámpás mesét meséltem, megkérdeztem tőle, hogy ha lehetne, mit kérne ő a Dzsinntől. A pici fiú elgondolkodott, látszott rajta, hogy nagyon töri a fejét, hogy mit is válaszoljon a kérdésemre. Aztán elkezdte sorolni, hogy: kertbe hintát! S hozzátette. Lehet ? Én bólogattam. Aztán folytatta a felsorolást. Kertbe mászókát! Lehet? Kertbe csúszdát, homokozót. Lehet? S én mindegyikre mosolyogva bólogattam, s ez nagyon tetszett Kristófnak, s egyre csak mondogatta, hogy csúszdát, hintát, homokozót fog kérni a Dzsinntől. És hát milyen egy Dzsinn?! Meghallotta Kristóf kérését, és nem sokkal a 3. születésnapja után kertjükbe varázsolt egy gyönyörű játszóteret, amiben van hinta, csúszda, mászófal, torony, lépcső, és homokozó. Szóval minden, amire Kristóf vágyott!
A kicsi fiú boldogan vette birtokába az összes játékot, s azt mondta, hogy be sem megy a házba még este sem, mert ő bizony éjszaka is kint marad, ott fog őrködni a toronyban, hogy valaki véletlenül el ne vigye az ő ajándékát.
Jó volt látni, hogy oly hosszú kórházi kezelés után Kristóf végre boldogan, önfeledten játszik a szabadban a saját játszóterén.



Köszönjük magántámogatóinknak, a Provident Pénzügyi Zrt. dolgozóinak, hozzátartozóinak és barátainak a kiemelkedő támogatást.



Engedjék meg, hogy köszönetképpen Kristóf édesanyjának a levelét is ide másoljuk:
" Kedves Csodalámpa Alapítvány! Nagyon szépen köszönjük a játszóteret Kristóf nevében!
Nagy örömmel vette birtokba.

Üdvözlettel.

Prém Angéla
Szülő "


Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Balmazújváros, 2021.05.17.

Archívum



Belépés