Beszámolók


20.Április


Regina másfél éve szenvedett súlyos közlekedési balesetet, orvosi kezelése és rehabilitációja azóta is zajlik. Reginek lételeme a zene, saját együttese van, verseket ír, így a rehabilitációja során a legfőbb motiváló tényező a zene volt. Zenére történt a gyógytorna, a kiülés gyakorlása során pedig a fő cél az volt, hogy egy koncertnyi időt bírjon ülni. Kedvenc együttese a Tankcsapda. Természetes, hogy a zeneterapeutával az együttes számait énekelték.
A Csodalámpától pedig az a kívánsága, hogy találkozhasson a csapat tagjaival, online módon, de teljesült. Regi nagyon készült erre az eseményre, összeírta a kérdéseit, amelyek mind megválaszolásra kerültek. Az online találkozón nem a Tankcsapda tagjai zenéltek, hanem Regi énekelte az együttes dalait.
Hogy mekkora örömet szerzett az együttes Reginának, arra idézzük édesanyja levelét.

Kedves Címzettek!
Nagyon szépen köszönjük, hogy ez az online találkozó létrejöhetett, sokat lendített Reginán, nagyon örült, hogy meghallgatták és válaszoltak a kérdéseire. Üzeni, hogy szereti őket, hajrá Tankcsapda! Várja a koncertet a covid végén, addig dolgozik magán, mint a güzü.
Üdvözlettel: Orsolya (édesanya)



Köszönjük a Tankcsapda tagjainak a kötetlen, jó hangulatú beszélgetést,
mellyel igazán nagy örömet szereztek Reginának!


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, március 20.

Archívum



Belépés