Beszámolók


5.Február


Martin nagyon kitartó elszánt ifjú ember. 10 éves volt, mikor megálmodta a kívánságát és elküldte a Csodalámpához.

Imádja az autókat, kedvenc márkája a Ferrari. Nagy álma a Ferrari Gyárlátogatás volt. Neki se, mint a többi kívánságtevő gyereknek, akik külföldre szerettek volna utazni, a Covid miatt nem tudtuk teljesíteni a kívánságát. Martin kitartását és elszántságát mi sem bizonyítja jobban, hogy most két év elteltével se lehet Őt az autók, és a száguldás élményétől eltántorítani.

Mivel külföldre utazni még most se lehetséges, helyette lett a kívánsága egy Playseat Forza Motorsport szimulátor versenyülés, hogy így egyenesen a versenypályán érezhesse magát. Ez a kitartás és elszántság a kísérője Martinnak a gyógyulásban is, hiszen lelkesedése és lendülete már a transzplantációt is elfeledtette vele.

Ahogy megérkezett az ajándéka izgatottsága és boldogsága elárulja alig várta már ezt a pillanatot, hogy kipróbálhassa az ülést, ami olyan stabil, és hiteles érzést nyújt számára, mintha valódi versenyautót vezetne.

Azt hiszem Martin most nagyon boldog, ez a Playseat Forza Motorsport szimulátor versenyülése csak fokozta benne a Ferrari életérzést.


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. ismételt támogatását, segítségükkel megvalósíthattuk Martin kívánságát!


Major Kriszti
kívánság-koordinátor
Jászalsószentgyörgy, 2021. február 04.

Archívum



Belépés