Beszámolók


11.Január



Noémi Berentén él szüleivel és a bátyával. Szerencsére nagyon vidám, optimista egyéniség. A betegségét is próbálja pozitívan elfogadni.

Noémi gimnáziumban tanul, jövőre fog ballagni és főiskolára szeretne menni. Színes egyénisége miatt nagyon szeretik a tanárai és a barátai. A lehetőség, hogy döntsön, mert kívánságát teljesíti alapítványunk, hirtelen nem is tűnt olyan egyszerűnek. Szerette volna átélni a tandemugrás élményét, de közben vágyott arra is, hogy jogosítványa legyen. Azt, hogy mégis mit, és hogy jól döntött, azt így fogalmazta meg:

„Kedves Alapítvány, szeretném megköszönni, hogy kívánságom lassan valósággá válik. KRESZ vizsgámat októberben megszereztem. Jelenleg vezetni járok, és már várom, hogy megszerezzem a jogosítványt. Ígérem, óvatosan fogok vezetni.”



Köszönet az Eötvös József Gimnázium diákjainak, szüleiknek és tanáraiknak, akiknek összefogásával Noémi álma is valóra válhatott!


Major Kriszti
kívánság-koordinátor
Berente, 2020. december 16.

Noémi édesanyjától az alábbi levelet kaptuk 2021. nyarán:
Szeretném Önökkel megosztani, hogy Noémi sikeres forgalmi vizsgát tett június 14-én, ami egybeesett a 18. születésnapjával. Nagyon ügyes volt, nulla hiba ponttal.
Még egyszer szeretném megköszönni a segítségüket és támogatásukat, mert ezzel a lányom egyik nagy vágya teljesülhetett.
Üdvözlettel : Sz.V, egy hálás édesanya

Archívum



Belépés