Beszámolók


30.Július

Zoé kívánsága rendhagyó volt. Lassan két éve már, hogy eldöntötte mit szeretne kérni az alapítványtól, viszont kikötötte, hogy csak a kezelések után teljesítjük neki. Így is történt volna, ha nem jön közben ez év tavaszán a karantén, így még tolódott a várva várt fotózás, ami a kívánsága volt.
A nagylány művészeti iskolába jár, ahol ő is gyakran veszi kezében a fényképezőgépet, azonban leginkább barátait fényképezi, ő (eddig) még nem tapasztalta meg, milyen a gép másik oldalán állni. Ezért volt ez a kérése, hogy egy fényképsorozatot szeretne készíttetni magáról. Az első sorozat előtt volt ugyan egy kis idegenkedés az ajánlott stílus iránt, azonban hamar belátta, hogy a felépített „romantikus környezet” egyáltalán nem áll tőle olyan távol, mint ahogy gondolta magáról. A következő sorozatokban már kifejezetten jól érezte magát, és a végén megmutathatta ország-világnak a vagány csajos énjét is.
A közel kétórás modell munka, jó tapasztalatot nyújtott Zoénak avval kapcsolatban, hogy a jövőben hogyan instruálja a saját modelljeit. És azért ne felejtsük el azt sem, hogy egy nagyon kellemes délelőttöt tölthettünk el vele együtt.

Kedves Zoé, reméljük jól érezted magad a fotózás alatt, és jó emlékeket vittél magaddal erről a júliusi délelőttről.

/ 5



Köszönjük Gabi Grossmann fotósnak, és Harkó Izabella sminkesnek, valamint magántámogatóinknak, hogy hozzájárultak, hogy valóra váljon Zoé álma.


Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.07.14.

És néhány sor Zoétól

Mindig is érdekelt, hogy vajon milyen lehet egy igazi fotózás. Korábban még sosem vettem részt ilyesmiben, ezért nagyon örülök, hogy lehetőséget kaphattam egy ilyen különleges élmény beteljesüléséhez. Nagyon szép sminket és ruhákat kaptam. Amikor megláttam a fotókat, alig akartam elhinni, hogy én vagyok a képeken. Én magam is nagyon szeretek fotózni, így az még egy plusz élményt adott, hogy sikerült néhány tippet és trükköt is ellesnem, amiket később tudok hasznosítani majd. Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy segítettek megmutatni nekem, hogy igenis készülhetnek rólam csodálatos fotók!

Külön még egyszer szeretném megköszönni a Csodalámpának, hogy teljesítették a kívánságomat! Remélem még sokáig fognak mosolyt csalni a beteg gyerekek arcára! ☺

Üdvözlettel: Simon Virág Zoé

Archívum



Belépés