Beszámolók


17.Június



Brendon nagyon szeretni való örökmozgó kisfiú, aki nagyon szeretett volna egy XBOX focis és legós játékot. A kórházban nem telt el nap, hogy a találkozásaink alkalmaival ne kérdezte volna meg, hogy mikor fog jönni a Csodalámpa Dzsinnje, aki elhozza neki az ajándékot.

A válaszom mindig az volt, hogy azt sajnos nem tudom. Eljött a várva várt nap, és egyszer csak megérkezett a Csodalámpa ajándéka. A kis örökmozgó nagyon meglepődött, amikor bevittem szobájába a nagy csomagot. Benne az XBOX konzollal. Beni nem mert a csomaghoz nyúlni akkor sem, amikor mondtam, hogy ez az ő ajándéka. Kértem, hogy segítsen kibontani a nagy dobozt, hogy megnézzük, mi van benne. Szemmel láthatólag nem hitte el, hogy valóban megérkezett, amire olyan nagyon vágyott.

Nézett rám, kicsit sírósan kicsit mosolyogva, de már fülig érő a szájjal a boldogságtól. Természetesen azonnal be kellett üzemelni a játékokat, hogy Brendon és kis betegtársai játszhassanak vele.


Köszönjük a Batschka Stiftung és a Lurdy Ház támogatását, melynek segítségével valóra válhatott egy örökmozgó kisfiú kívánsága!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. május 29.

Archívum



Belépés