Beszámolók


22.Május


Szabolcs egy komoly fiú, aki matematika-fizika-informatika emeltszintű képzésére jár, valamint versenyszerűen sakkozik. Kívánsága egy olyan számítógép volt, melyet a tanulásban és a sakkozásban is jól tud használni. Sokat egyeztettünk, kerestük a legjobb megoldást.

Végül Szabolcs megkapta az áhított számítógépet, mi pedig meghatódva olvastuk hozzánk írt levelét, mely minden kétséget kizárva arról tanúskodik, ajándékunkkal valóban nagy örömet szereztünk neki.

Íme, a nagyfiú levele:

„Kedves Csodalámpa!
Nagyon szépen köszönöm a számítógépet. Amikor szóltak a szüleim, hogy folyamatban van a kívánságom teljesítése, el sem hittem, hogy valóra fog válni. Most meg, amikor megkaptam, az örömöm leírhatatlan! Nagyon hálás vagyok az alapítványnak, hogy az álmomat valóra váltották!

Nagyon nagy hasznomra fog válni a tanulásban és a sakkozásban. A képek és a videók szerkesztésénél nagyon sokat fog segíteni a nagy sebesség. A játék élménye is nagyon sokat fog nőni ennek köszönhetően. Kívánok a munkájukhoz sok siker, jó egészséget és minél több támogatót!

Köszönöm szépen!
Szabolcs”

Kedves Szabolcs, kívánunk Neked jó egészséget, sok sikert a tanulásban és a sakkban!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. ismételt támogatását!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Mártély, 2020.05.15.

Archívum



Belépés