Beszámolók


17.December


2019. november 30-án a Komárom-Esztergom megyei Kecskéd községbe mentünk, hogy teljesítsük az alapítványhoz érkezett 4039. kívánságot.

Ebben a kis faluban, szerető és gondos családja körében él a 13 éves Zsófi, aki két éve kerekes székbe kényszerült az izomgyengeséget okozó betegség következtében. Zsófi korábban balettozott, néptáncolt, lovagolt, a családjával sokat kirándultak, vízi túráztak. Bár betegsége korlátozza a mozgásban, intenzíven éli meg a mindennapokat, és családján kívül ehhez sok támogatást kap osztálytársaitól, ismerőseitől.

Együtt érkeztünk a családhoz a fiatalok által is kedvelt youtuberrel, az „Anett és Ancsa” duóból ismert Pollával. Zsófi évek óta dédelgetett álma ugyanis az volt, hogy találkozzon vele és ennek a találkozásnak a megszervezéséhez kérte családja a Csodalámpa segítségét.

Polla szívesen vállalta a felkérést, és miután sikerült mindenkivel egyeztetni a megfelelő időpontot, készen állt a meglepetést. Zsófi reagálását nehéz lenne pontosan leírni, de aki megnézi a Polla és az általunk készített videókat, azok mindent elmondanak a találkozásukról.





A meglepetés és apró sírás után bizony sok idő kellett ahhoz, hogy Zsófi elhiggye, teljesült az álma. A Pollától kapott ajándékok újra és újra fel fogják idézni ennek a napnak minden pillanatát.




Köszönjük Pollának és édesanyjának, hogy vállalták az utazást és teljesítették Zsófi álmát. Külön köszönet Kovács Marián úrnak, aki eljuttatta a levelünket Polláékhoz.


Felkai Márta és Radics Zoltán
kívánság-koordinátorok
Kecskéd, 2019. november 30.

Archívum



Belépés