Beszámolók


21.November


Tamásnak hirtelen súlyos betegséggel kellett megküzdenie, az amúgy aktív sportoló fiatalember szeptember óta a Kardiológiai Intézet lakója lett. Sokat beszélgettem vele arról, mi segítené itt a kórházban a mindennapjait. Kívánsága a Csodalámpa Alapítványtól végül egy laptop lett, amit tanulásra, játékra és filmnézésre szeretne használni.

Nagyon készültünk erre a kívánságteljesítésre, a kórházi osztályon szívrepesve vártuk a mai napot! A kis csapat az ajtóm előtt toporgott, mikor megérkezett kedves támogatónk, Nádas Gábor úr. Mindenki izgatott volt, csak Tamás nem tudott semmit az egész szervezkedésről.

Miután beöltöztünk steril ruhába, beléptünk az elzárt kórházi szobába. Tamás azonnal rájött, miért is jöttünk, már mosolygott is, boldog volt! Kibontotta a gyönyörű ajándékát, nagyon tetszett neki a laptop! A két férfiember jól elbeszélgetett, Gábor sok mindenről érdeklődött.

Szuper jó volt ez a kívánságteljesítés, megható és izgalmas. Meg is könnyeztem, és nem csak én…


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád vendégeinek nagylelkű támogatását, melynek segítségével Tamás álma is teljesülhetett!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.11.15.

Archívum



Belépés