Beszámolók


11.Március



Nehezen tudtuk megszervezni Péter kívánságteljesítését, mert ezek a februári fránya vírusok közbeléptek, az egész család lebetegedett. A kisfiú türelmesen várta az ajándékát, míg közben az influenzával küzdött.

A „harc” eredményes volt, ma találkozhattunk a Budapesti Értéktőzsde székházában, ahol nagy szeretettel vártak rá, hogy átadják számára a várva várt laptopját.

Az épületben Végh Richárd elnök-vezérigazgató és Óbert Ágnes fogadta, hogy egy elegáns tárgyalóban köszöntsék az új számítógép-tulajdonost. A laptop mellett a meglepetés csokoládé és a színes léggömbök sem maradhattak el. Közben Petinek lehetősége volt a tőzsde „harangjának” megszólaltatására, ami amúgy a kereskedés indítását illetve lezárását jelzi. A kijelzőn, ahol általában csak az árfolyamok szerepelnek, most Péternek kívántak további gyógyulást.

Óbert Ágnes így emlékezik a találkozásukra:

„Köszönjük szépen, hogy újból lehetőségünk volt részt venni egy kívánságteljesítésben, Peti igazán nagyon-nagyon kedves kisfiú, és le a kalappal előtte, hogy ilyen bátran viseli a megpróbáltatásokat.

Reméljük, hogy az öröm, amit a kívánság teljesítése okozott, segít neki a gyógyulásban és mihamarabb egészséges lesz.”


/ 3




Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde sokadik támogatását!


Nagymarosy Gábor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.03.05.

Archívum



Belépés