Beszámolók


8.Január


Rajmond nagyon szereti a LEGO-t és csodálattal tekint a tűzoltókra is, így nem csoda, hogy alapítványunktól egy tűzoltós LEGO-t kért.

Mivel a család nagy örömére egyre ritkábban kell Budapestre jönniük kontrollra, egy ilyen napra szerveztük meg a kívánságteljesítést, hogy a kisfiú minél előbb birtokba vehesse az ajándékát.

Szüleivel egy orvosi vizsgálat után látogattak el az Európa 2000 Középiskolába, mivel az ott szervezett „sütivásár” bevételéből teljesülhetett ez az álom.

Rajmond nagyon örült a jókora LEGO készletnek, amit Sikolya Erzsébet igazgatóhelyettes asszony a diákok képviselőinek - Fábián Borka,Szikora Georgina, Hufnawi Rahaf - kíséretében adott át.

Mindenki azt gondolta, hogy Rajmond azonnal leszedi a csomagolópapírt a nagy dobozról, de ő meghatóan csak annyit mondott, hogy majd a karácsonyfa alá fogja tenni ezt az ajándékot is, csak otthon fogja megnézni az új játékát. Azért a szemén láttuk, alig várja, hogy otthon nekikezdjen az összeszerelésnek...

Sok sikert hozzá!

Köszönjük magántámogatóinknak, köztük az Európa 2000 Középiskola diákjainak, tanárainak és szülői közösségének az összefogását, melynek eredményeként már több kisgyermek álmát is valóra válthattuk, köztük ezúttal Rajmondét is.



Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.12.11.

Archívum



Belépés