Beszámolók


28.November



Márk egy nagyon kedves mosolygós kamaszfiú, akinek sajnos még elég sok időt kell majd kórházban töltenie... és bizony a hosszú kezelések alatt és között nagyon nehezen múlik az idő.

Márk egy igazi harcos, még a legnehezebb kezeléseket is szó nélkül tűri, hiszen tudja, hogy minden kezelés egy újabb lépés a teljes gyógyuláshoz.

Többször beszélgettünk arról, vajon minek is örülne a legjobban, ha a Csodalámpa teljesítené egy kívánságát. Végül gyönyörű szemeit, mosolygós tekintetét felém fordítva őszintén elmondta, hogy bizony nagyon jó lenne, ha a szurikról, kezelésekről, infúziós állványról időnként meg tudna feledkezni... ezért egy Xbox One játékgépet szeretne kérni, izgalmas játékkal.

Xbox One? Izgalmas játék? Hát ennél izgalmasabb feladatot nem is adhatott volna Márk a dzsinnek... és az izgalmas feladatokat valahogy mindig gyorsan meg tudja oldani a "nagy varázsló"!

Így történt ez Márk esetében is, akit a kórházban leptünk meg az ajándékkal.

A kamasz fiú a kórházi ágyban boldogan fogta magához a hatalmas dobozt, örömtől csillogó szemei pedig azt sugallták, már nagyon várja, hogy a játékban pont olyan igazi harcosként győzhesse le a gonosz ellenséget, mint amilyen igazi harcosként fogja legyőzni a csúnya betegséget!

Drága Márk, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a kapott ajándékban.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.11.23.

Archívum



Belépés