Beszámolók


25.Szeptember



Szebasztián egy sokoldalú fiúcska, egyik kedvence a foci, de a sporton kívül még sok egyéb dolog is érdekli, így aztán sokáig gondolkodott, hogy mit is szeretne kérni a dzsinntől.

Sajnos mostanában hosszabb időszakokat kell kórházban töltenie, ezért egy olyan okostelefont szeretett volna, aminek elég nagy tárhelye van ahhoz, hogy folyamatosan megkaphassa az iskolai leckéket, mert bizony nem szeretne lemaradni a tanulásban... persze azért sok izgalmas játék is van, amiket szeretne letölteni és kipróbálni.

Mikor beléptem a kórházi szobába, a nővérke éppen befejezte a rövid és fájdalommentes beavatkozást a kisfiú ágyánál, majd mikor távozott, csak azt láttam, hogy Szebasztián kezébe veszi az iskolai füzetet és szorgalmasan tanulni kezd. Amikor odaléptem hozzá, csillogó szemekkel rám nézett és már gyanította, hogy valami nagy meglepetésben lesz része.

Izgalomtól remegő kézzel nyitotta ki az ajándékot rejtő dobozt és mikor meglátta a gyönyörű, ezüstös kék színű "óriás" kijelzőjű telefont a kincset jelentő tartozékokkal együtt,"csak" annyit mondott: azt a mindenit, hűha de klassz, anya te is látod ? Néhány perc múlva pedig felhívta édesapját telefonon és neki is azonnal elújságolta, hogy megkapta "álmai telefonját".

Még egy darabig nézegette, simogatta a telefont, majd magam is meglepődtem, amikor óvatosan maga mellé tette az ajándékot, kinyitotta az iskolai füzetet és komolyan rám nézve azt mondta, meg kell tanulnom a leckét, aztán jöhet a beüzemelés... amihez - azt hiszem - apa segítségét is várta titokban.

Szebasztián, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a telefon használatában!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását, hiszen segítségükkel válthattuk valóra Szebasztián álmát is!!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.szeptember 17.

Archívum



Belépés