Beszámolók


20.Február



Zenta sokat jár kórházi kezelésre és bizony hiányzott neki, hogy akár útközben, akár a hosszú várakozási idő alatt felhívhassa valamelyik tesót, beszélgethessen barátnőivel vagy akár csak a telefonról elküldött egyetlen mosolygós hangulatjellel jelezhesse szeretteinek, hogy minden rendben van.

Ezért aztán a kis kamaszlány arra kérte a dzsinnt, lepje meg egy okostelefonnal, ami aztán a napi beszélgetéseken túl segít abban is, hogy sok okos, érdekes dolgot megnézhessen, megtanulhasson a telefonra feltelepíthető programok segítségével... ha már egyszer olyan okos az az okostelefon!

A Tűzoltó utcai Klinikára éppen kontrollra érkező kislányt egy elegáns Samsung Galaxy telefonnal leptük meg. Mikor Zenta meghallotta, hogy a Csodalámpa Alapítványtól érkeztem, annyira meglepődött, hogy hirtelen meg sem tudott szólalni. Gyönyörű szemeivel rám nézett és huncutul csillogó szemei elárulták, már sejti, hogy valami nagy meglepetésben lesz része.
Bizony nagyon meglepődött Zenta, mikor a "varázsdobozból" előkerült az okosabbnál is okosabb telefon - amint a kezébe vette az ezüstösen csillogó csodát, megszűnt számára a külvilág - teljesen rabul ejtette a telefon!

Hamarosan el is búcsúztam, hiszen oly' sok "feladat" vár Zentára mire minden fontos és kevésbé fontos dolgot feltölt a telefonra, hogy ebben zavarni... hát azt bizony nem illik!

Mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt, okos elfoglaltságot kívánunk a mobiltelefon használatában!


Köszönjük a Forrai családnak a támogatást!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.02.06.

Archívum



Belépés