Beszámolók


7.Február



Dzsesszika nagyon szeret játszani. Többszöri beszélgetés után lassan megnyílt az egyébként halkszavú, visszahúzódó kislány, és elmesélte, hogy otthon sokat nevet testvéreivel együtt társasjáték csata közben, különösen mikor valamelyik tesó akkorát dob a kockával, hogy azonnal 15 fokot kell vissza csúsznia a létrán.

A bogárszemű kislánynak sajnos most sok időt kell a kórházban töltenie, elszakadva családjától és a barátnőktől. A kórházi kezelés ideje alatt nagyon nehezen telnek a napok- hetek-hónapok. Ezért Dzsesszika azt kérte a Csodalámpától, ha lehet, "varázsoljon" neki a dzsinn egy olyan laptopot, amit nem túl nehéz kézben tartani - hiszen a sok szuritól sajnos sokszor fáj a karja és a csuklója. Elmondta, hogy nagyon hiányoznak a barátnői és a laptop segít neki a csajokkal csacsogni, megosztani egymás között az igazi "női" titkokat... és hát azért nagyon szeretne elkalandozni az internetes játékok világában is.

A kis kamaszlány álma sok jószívű dzsinn összefogásával, a Kühne+Nagel Kft. munkatársainak felajánlásával valósulhatott meg ilyen gyorsan.

Dzsesszikát a kórházban leptük meg a nőiesen elegáns laptoppal. Az ajándékot a Kühne+Nagel Kft. két kedves munkatársnője, Kokas Eszter és Sütő Diána adták át az örömtől és meghatottságtól szinte teljesen megnémult kislánynak... és aztán a két hölgy még további apró ajándékokkal lepte meg a boldogságtól még mindig kicsit kábult „laptop-királynőt”.


Köszönjük a Kühne+Nagel Kft. támogatását, hiszen segítségükkel sikerült egy újabb beteg kisgyermek álmát valóra váltani.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.február 06.

Archívum



Belépés