Beszámolók


20.December


A Tabajdon élő csillogó szemű, csupa mosoly 9 éves kislány egy olyan digitális zongorát szeretett volna, amin otthon is tud zongorázni tanulni. Az egészsége most nem engedi meg, hogy az iskolában folytassa zenei tanulmányait, viszont imád zongorázni (egy kicsit gitározni is tud).

Molnár Andrea adományozóval az otthonukban kerestük fel a háromgyermekes családot (a 4. babát várják tavaszra). Meglepetésként érkeztünk. A hangszert az édesapa nagyon ügyesen és titokban előre összeállította, amíg Mira a szomszédban élő nagymamánál volt.

Óriási volt az öröm, amikor meglátott bennünket, (velem már összebarátkozott a kórházban). Andreával is azonnal megvolt a kapcsolat, egy kedves, jó hangulatú beszélgetés után Mira kipróbálta a csodás új hangszerét, mosolyogva bemutatta eddigi tudását.

Nagyszerű helyre került ez a szép ajándék, a zenélés öröme biztosan segíti a kicsi lányt a mielőbbi gyógyulásban.




Egy igazán kedves, szerető nagycsalád örömeit, nehézségeit megismerve csak hálásak lehetünk, hogy mindig vannak közöttünk olyanok, akik megosztják lehetőségeiket a rászorulókkal. Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Andreának és családjának ezt a nemes gesztust!

Köszönjük a a Mezzoforte Hangszeráruház támogatását!


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Tabajd, 2017. december 10.

Archívum



Belépés