Beszámolók


18.December


Bogihoz látogatott el a Csodalámpa! Bogi kívánsága egy laptop volt, amit a csodalámpa csapata és az adományozásra mindig kész FGSZ összefogva teljesített is.

Egy szomorú esős délutánon lopott napfényt az ajándék Bogi életébe. Ő egy vékonyka, nagyon-nagyon csendes kislány. Szavát alig lehetett hallani az ottlétünk alatt. Erre a találkozóra eljött velem Kustán Róbert az FGSZ Zrt. képviseletében.

A laptopnak Bogin és családján kívül egy kutyuska is nagyon örült, de lehet, hogy ő inkább annak, hogy valami történik körülötte, de az is lehet, hogy átérezte gazdája örömét. Bogi megilletődve vette át ajándékát, és Robi segítségével életre is keltették a laptopot. Gondolom, miután elmentünk, máris birtokba vette. Szeretnék ilyenkor dzsinn lenni és meglesni, hogy mi történt azon az estén…

Hazafelé Robival beszélgettünk a gyerekekről, betegségről, szülőkről, sorsról, hisz mindkettőnknek vannak gyermekei, akikért aggódhatunk.

Véleményem szerint egy-egy átadás után az emberek lelke jobban megnyílik és beszédessé válik. Ilyenkor szembesülünk azzal, hogy mekkora kincs is az egészség!!


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Körmend, 2017.11.16.

Archívum



Belépés