Beszámolók


15.December



Bence egy jókedvű, örökké csacsogó kicsi fiú. Nagyon szereti az autókat. Sokféle játékautója van, szinte mindig ezekkel játszik. Szeretett volna egy olyat is, amibe ő maga is beülhet, s vezetheti, és még a kistestvérét is elviheti kirándulni vele valahová.

Bence kívánsága teljesült! A kisfiú kezelésre jött a kórházba, mit sem sejtve, hogy milyen ajándék várja őt. Amíg Bence a gyerekosztályon megkapta a gyógyszerét, addig édesapjával összeszereltük a terepjáróját.

Amikor Bence megpillantotta a szép sárga-fekete terepjárót szeme-szája tátva maradt. A mindig csacsogó kisfiúnak hirtelen a szava is elállt. Percekig csak állt és nézte az autót. Nem akarta elhinni, hogy az övé, és ezt ő kapta attól a két nénitől, aki eljött, hogy személyesen adja át az ajándékot…

Mikor már elhitte, hogy haza is viheti a kisautót gyorsan belepattant, s boldogan száguldozott a kórház folyosóján.



Köszönjük Vargáné Takács Katalinnak, hogy a 14. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenyen jótékony futó Csodabogárként indult, és magántámogatókkal összegyűjtött adományból Bence álma valóra válhatott.


Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2017. november 30.

Archívum



Belépés