Beszámolók


3.Augusztus



Július utolsó hétvégéjén három kívánság is teljesülhetett. A 17 éves Benedek, a 13 éves Krisztián és a 15 éves Kristóf négy napot tölthettek a Hungaroringen. A Magyar Nagydíj eseményeit a helyszínen követhették végig és élőben szurkolhattak kedvenc pilótáiknak a tribünről.

Csütörtökön a fiúk egy órát töltöttek a paddockban. Végig nézhették, hogy a paddock végén hogyan nyilatkoznak a sajtónak a pilóták. Majd ellátogathattak a Red Bull csapathoz. Vendégül látták a fiúkat a Red Bull motorhome komplexumában. Itt találkoztak a két Red Bull pilótával, Daniel Ricciardóval és Max Verstappennel. Mind a három fiú kapott egy baseball sapkát a csapattól, amit a két pilóta dedikált nekik. Max és Daniel nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, boldogan fotózkodtak a kis rajongókkal.

Benedek minden pillanatot videóra vett, hogy a családjával is meg tudja osztani a látottakat.

Kristóf a minden pilótától gyűjtött be egy-egy autogramot, akivel találkozott a séta során.

Krisztán pedig a mennyországban érzete magát, hiszen kedvenc pilótájával, Verstappennel találkozhatott.

A paddockban sétálva a televíziós kommentátorral, Szujó Zoltánnal is beszélhettek és még közös fényképeket is készíthettek.

Fantasztikus élmény volt a paddockban töltött idő, mind a három fiú arcán tükröződött az ámulat és az a leírhatatlan élmény, hogy oda bejuthattak. Minden négyzetcentiméterét bejárták, miközben folyamatosan készültek a fotók és videók. Rengeteg élménnyel és sok autogrammal térhettek haza a nap végén.

Felejthetetlen élményben részesültek a Hungaroringen töltött négy napon, és örülök, hogy ezeknek a pillanatoknak részese és tanúja lehettem önkéntesként.




Nagyon köszönjük a Hungaroring Sport Zrt. és a Red Bull Hungária Kft. vezetőinek, illetve a munkatársainak, valamint a Red Bull Racing csapatának, hogy közösen teljesítették a három „csodalámpás” gyermek kívánságát, egy életre szóló élmény szerezve nekik. Hálásak vagyunk, hogy a gyerekek és kísérőik a legkiemeltebb helyekre kaptak jegyet, és betekinthettek a Forma1 kulisszatitkaiba is.



Ficzere Edina
kívánság-koordinátor
Mogyoród, 2017. július 27-30.

Archívum



Belépés