Beszámolók


25.Július

Gergő vágya egy "komoly" laptop volt - egyrészt, mert informatikusnak készül, másrészt mert a régi, amit egy országos matematika versenyen 6 éve elért első helyezésért kapott, sajnos elromlott.

Támogatóink jóvoltából csodaszép környezetben, a Budapest Marriott Hotelben teljesült Gergő kívánsága.

Rick Engers úr (Budapest Marriott Hotel) , Nicolas Kipper úr (Ritz-Carlton Budapest) és Hendrik Beye úr (Courtyard by Marriott Budapest City Center) , a magyarországi Marriott szállodalánc három hoteljének vezérigazgatói adták át az ajándékot a támogatók, a lánc munkatársai képviseletében.

/ 5



A nagyfiú csillogó szemmel bontogatta a csomagot, melyből egy elegáns, fehér színű laptop került elő. Mindannyian örömmel fogadnánk egy ilyet!
A beszélgetés során, mikor Engers úr megtudta, hogy Gergő számítástechnikát szeretne tanulni, Engers úr meghívta Gergőt egy pár napos "tanulmányútra" a szálloda számítóközpontjába. Ez az extra ajándék óriási örömet jelentett Gergőnek, alig akarta elhinni...

A kívánság teljesítését egy különlegességekben bővelkedő fantasztikus ebéd koronázta meg a szálloda Peppers Mediterrán Grill Éttermében, ahol azt is megtudtuk, hogy a kezelések már befejeződtek, és hogy Gergő aktívan műveli a kajakpólót - ami nagyjából vízilabda, csak kajakból...

Gergőnek jó egészséget kívánunk, sok örömet és sok sikert az életben.


Hálásan köszönjük a támogatást mindhárom szálloda vezetőinek és munkatársaiknak, magántámogatóinknak, akik jótékony futóként vettek részt a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyén, "Csodabogárként" támogatva Gergő kívánságának teljesítését.



Patzauer Éva és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017. július 24.

Archívum



Belépés