Beszámolók


30.Június


Különleges kívánságokat teljesítettünk, ráadásul egyszerre kettőt is. Veronika és Bernadett szeretett volna delfinekkel együtt úszni, illetve simogatni őket. Erre a távoli Máltán, a Malta Marine Parkban nyílt lehetőség.

Hiába utaztunk olyan messzire, mégis rögtön otthon érezhettük magunkat helyi segítőink jóvoltából. Házigazdáink, Feri, Mónika és kislányuk, Viti alapos munkát végezve minden programunkat megszervezték előre. Zsú (véletlenül sem Zsuzsa!) három napon keresztül fáradhatatlanul kalauzolt és fényképezett bennünket a szigeten. Laci egész napos tengeri túrára vitt bennünket vitorlásán, megmutatva a legjobb fürdőhelyet is. Eszter pedig a delfinárium munkatársaként gondoskodott arról, hogy a delfin-, papagáj- és fókashow között bepillanthassunk a kulisszák mögé.

Tartalmasan teltek a napjaink a programokon túl is. Maradt időnk strandolni, fagyizni, bejárni a közeli Valletta belvárosát.

Veronika küldött nekünk egy rajzot és egy beszámolót az élményeiről:





/ 17





A kívánságteljesítést köszönjük hazai magántámogatóinknak, akik már többször segítettek nekünk életre szóló örömet szerezni, valamint a Máltán dolgozó magyar baráti körnek, akik a helyszínen tevékenyen hozzájárultak, hogy a gyerekek öröme feledhetetlen legyen.

Köszönjük a Malta Marine Park segítségét Veronika álmának valóra váltásában!


Hanzl József
kívánság-koordinátor
Málta, 2017. június

Archívum



Belépés