Beszámolók


27.Március



Kinga 14 éves, Erdélyben él a családjával. Hosszú ideje "vendégeskedik" az édesanyjával Magyarországon, Budakeszin, az édesanyja testvérénél és az ő családjánál, amikor nem a kórházban kezelik éppen. Iskolát is váltania kellett az egy éve kiderült betegség következtében. A család átmenetileg kettészakadt, Kinga édesapja és 8 éves kishúga Erdélyben maradtak.

Kingától és édesanyjától tanítást kaptunk optimizmusból! Támogatóink, Robi és Barbara két kislányukat, Hannát és Lucát is bevonták a kívánságteljesítésbe, Balatonszárszóról utaztak Budakeszire együtt. A család nagy szeretettel fogadott minket, kb. 80 percet beszélgettünk, közben Robi beüzemelte Kinga ajándékát, a Samsung Smart tévét. A fotókat még az izgalom feszültségében készítettük, majd oldott, vidám és őszinte beszélgetés következett.

Minden közreműködő embernek köszönöm, hogy a mai élmények részese lehettem! Kívánjuk, hogy a család mielőbb hazatérhessen, és Kinga teljesen meggyógyuljon!



Köszönjük Balogh Róbertnek és Póka Barbarának, kedves támogatóinknak az adományát és az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottónak, hogy Kinga álma valóra válhatott!


Kiss Edit
kívánság-koordinátor
Budakeszi, 2017.03.18.

Archívum



Belépés