Beszámolók


24.November

Péter egy mosolygós kisfiú, nagyon szeret rajzolni és rajongásig szereti a Lego játékokat. Hamar kiderült, hogy ismeri valamennyi Scooby Doo figurát, fantáziáját szabadjára engedve rajzban szövögeti a Scooby Doo meséket.
A kis rajongó elárulta, hogy létezik egy Lego játék, amit úgy hívnak, hogy Scooby Doo Titkos Kastély és már régóta álmodozik róla, hogy ezt a kastélyt megkaphassa, felépíthesse.
Huncutul rám mosolygott és azt mondta : megkérhetlek, hogy szólj a dzsinnek és magyarázd el neki, mennyire örülnék ennek a nagy ajándéknak.... és-és azt is mondd el neki, hogy nagyon szépen megköszönném neki.
A kis Peti kérését boldogan továbbítottam a nagy varázslónak, aki hamarosan valóra is váltotta Peti álmát.
A kisfiú éppen kezelésen volt a Tűzoltó utcai Klinikán, amikor a hatalmas csomaggal megleptem. Ahogy meglátta az óriási dobozt, felugrott az ágyban és hangosan felkiáltott: ez nem igaz, anya nézd, a "dzsinn néni" elhozta nekem a Scooby Doo Titkos Kastélyt...és azonnal megosztotta boldogságát leghűségesebb barátjával, imádott plüss Scooby Doo állatkájával is.
A kicsi fiúcska az izgatottságtól remegő kézzel nyitotta ki a dobozt, először kicsit kapkodva, majd lassan lehiggadva egymás után nézte meg a csomagokat, "ellenőrizte", hol van a töklámpás, megvannak-e a húsevő növények, a páncélszekrény és az aranyrudak, és minden egyéb, ami a titokzatos kastély történetét kerekké varázsolja - természetesen Drakula, a Vámpír sem hiányozhatott.
Peti ígéretéhez híven, többször is megköszönte az ajándékot, majd elővette a könyvecskéket és a külvilág teljes kizárásával máris hozzálátott a kastély megépítéséhez.
Megható volt látni az önfeledt gyermeki játékot, a határtalan örömöt, ami biztosan segít feledtetni Petinek a kórházi kezelés nehéz napjait.

/ 3



Köszönjük a Lego Manufacturing támogatását!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2016.november 11.

Archívum



Belépés