Beszámolók


12.Július



Viharban egy csodalámpa világít

Cikázó villámok szelik az eget, dörgés hallatszik, az eső úgy zúdul a földre, mintha dézsából öntenék. A fákat keresztbe töri a vihar, zeng az ég. Mintha egy filmbeli jelenetet látnánk, holott ez a valóság. Hatalmas vihar tombol körülöttünk, pedig nekünk indulni kellene. Vár minket egy kislány és családja az alsópáhoki Kolping Hotelban.

Izabella 8 éves, nagyon súlyos betegségből gyógyult meg. Kívánsága, hogy egy hétvégét tölthessen a hotelban testvéreivel és szüleivel. A hotel parkja gyönyörű és olyan hatalmas,hogy mi eltévedtünk benne. Mikor végre megtaláltuk az épületet egy kedves 3 gyermekes család várt bennünket. Izabella, egy komoly, szép, barna kislány, aki zavarában inkább hallgatott, mi beszélgettünk. Édesapja és édesanyja felváltva mesélnek a "családpróbáló" időszakról, melynek igazi hőse Izabella. Küzdött az életéért és küzdelme eredménye, hogy újra egészséges lett. Most a sportban folytatja küzdelmeit, nagy sikerrel. Az életéért vívott harc mellett minden más harc eltörpül.

Búcsúzás előtt még fényképen megörökítjük a találkozást, majd hagyjuk őket, hogy kiélvezhessék a családbarát szálloda adta minden lehetőséget.

A park még mindig őrzi a vihar nyomait mikor elindulunk, és a hazafelé úton szintén látjuk a természet erőinek pusztítását.

Mi Izáról beszélgetünk, és közben egyszer csak a felhők mögül kiragyog a nap...

Köszönjük magántámogatóinknak a nyújtott segítséget és a Kolping Hotel Spa & Family Resort ismételt támogatását, hogy Izabellának és családjának biztosították ezt a néhány gondtalan napot!!





Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2016.06.04.

Archívum



Belépés