Beszámolók


1.Június

Zsófika egy bájos mosolygós, kedves, mindig csacsogó 6 éves kislány, akit Miskolcon a GYEK-ben gyógyítanak.
Nagyon sok időt töltött már eddig is kórházban, s úgy tűnik, hogy gyógykezelése még hosszú időt vesz igénybe. S ha végre végleg hazatérhet a kórházból, még több hónapig csak otthon tartózkodhat, nem mehet majd közösségbe.Pedig Zsófi nagyon szeret a szabadban játszani, főleg a testvérével.
A kicsi lány már régen arról álmodozott, hogy milyen jó lenne ha a Csodalámpa Dzsinnje az udvarukra varázsolna egy mászókát, hintát és csúszdát, mire ő majd hazamegy a hosszú kórházi kezelésről. És mint köztudott, a Dzsinnek az a dolga hogy a kívánságokat teljesítse.

Az történt, hogy mire Zsófi hazaért a kórházból, már ott várta Őt a kerti fa játszótér hintákkal, csúszdával és mászófallal. A kicsi lány, amikor hazaérkezett és kiszállt a kocsiból, el sem akarta hinni, hogy jó helyen jár! Csak onnan tudta, hogy tényleg otthon van, hogy a ház, ami az udvaron állt, ismerős volt neki, de a kert…
A gyönyörű játszótér még akkor nem volt az udvaron, amikor Zsófika elment a kórházba, így nagyon meglepődött a kislány.

" Most már biztosan tudom, hogy léteznek Dzsinnek, "- mondta boldogan Zsófi, miközben bátran lecsúszott a csúszdán.
"Különben hogy kerülhetne az udvarunkra ez a csúszda!"- folytatta hangosan az elmélkedést.

Kedves Zsófika!

Kívánjuk , hogy sok vidám és örömteli órát s napot tölts el a Csodalámpa Dzsinnje által az udvarotokra varázsolt játszótéren!

/ 4





Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest támogatását!



Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Makkoshotyka, 2016. május 27.

Archívum



Belépés