Beszámolók


13.Május



Sok önzetlen és segítőkész diák összefogásának és munkájának köszönhetően teljesülhetett a 11 éves Balázs kívánsága! A kerekesszékbe kényszerült Balázs azért szeretett volna notebookot, hogy ezen keresztül folyamatos kapcsolatban lehessen a barátaival, osztálytársaival és a külvilággal.
Betegsége miatt Balázsnak nincs igazán lehetősége sok helyre eljutni, de a számítógép segítségével virtuális túrát tehet akár Magyarországon, akár a világ távoli részeiben.

Két nappal az ajándék átadása előtt volt Balázs születésnapja, így részünkről sem maradhatott el egy finom torta, melyet újszilvási önkéntesünk készíttetett az ünnepeltnek. Mivel Balázs semmit sem tudott érkezésünkről, így a kiskamaszok zavartságával fogadott bennünket, és az ajándék átadásakor nem is igen tudott meglepetésében szóhoz jutni, de édesanyja és lánytestvérei tolmácsolták Balázs kimondatlan szavait és boldogságát!

Sok örömet kívánunk a számítógéphez és reméljük, hogy hamarosan kézhez kapjuk azt az e-mailt, melyet az új gépéről ír Balázs a Csodalámpa Alapítványnak …



Nagyon köszönjük a The British International School diákjainak támogatását, és magántámogatóinknak a nyújtott segítséget akik nélkül ez a kívánság nem teljesülhetett volna!








Mormer Csilla és Fehér Erika
kívánság-koordinátorok
Újszilvás, 2016. május 06.

Archívum



Belépés