Beszámolók


10.Május


A kis Marci egy örökmozgó, nagyon eleven kisfiú, rajong az internetes játékokért, szinte virtuóz módon kezeli a billentyűket. Kiderült, hogy a tablet, amin folyamatosan játszik, sajnos nem az övé, hanem az unokatesó adta kölcsön. Így aztán nem kellett sokat kérdezősködnie a dzsinnek, vajon mivel is lephetné meg a kisfiút. Marci régi álma volt egy saját tablet, amivel "éjjel-nappal" játszani lehet - árulta el a kis huncutka a dzsinnek.


Nem kellett sokat várnia a hamarosan szülinapját ünneplő fiúcskának. A szorgalmas dzsinn hamar kiválasztotta szuper tabletet és máris siettünk a Tűzoltó utcai Klinikára, ahol a kis Marci éppen egy hosszabb kezelési időszakot töltött. Amint beléptünk a kórterembe, azonnal gyanakodni kezdett, hogy valami különös dolog fog történni, hisz ezúttal nem egyedül érkeztem… és azt is azonnal észrevette, hogy a mellettem álló bájos, fiatal hölgy valamit rejteget a háta mögött. Huncut szemei mosolyogtak és amint előkerült az elegáns doboz, a kisfiú felkiáltott: hurrá! Aztán Marci pillanatok alatt elővarázsolta a dobozból a tabletet, óvatosan a kezébe vette, szeretettel megsimogatta és csak ennyit tudott mondani a meghatottságtól: nagyon klassz!


Majd mikor az első izgalom picit alább hagyott, megköszönte az ajándékot, majd szinte varázsütésre megszűnt körülötte a világ, máris hozzá fogott a megvalósult álom beüzemeléséhez.

Kedves Marci, boldog szülinapot és mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Neked, legyen sok-sok örömöd az izgalmas játékokban.


Köszönjük az RSM Hungary Zrt. munkatársainak, hogy a karácsonyi sütivásár és a tombola segítségével megvalósították Marci álmát, és Petrán Edit személyes részvételét az ajándék átadásánál.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016.május 3.

Archívum



Belépés