Beszámolók


10.Augusztus

Misi egy laptopot kért a Csodalámpától, nem is akármilyet, hanem fehéret, mert ez a kedvenc színe.
Mivel a kezelések miatt sokat kell kórházban lennie, így magántanulóként a laptopot a kapcsolattartáson kívül tanuláshoz is használná.
Szüleinek sikerült az utolsó pillanatig titokban tartani, hogy miért is indulnak Budapestre, ott kivel találkoznak majd, s vajon miért. A Lenovo Magyarország székházában a cég vezetője, Lukács Anita fogadta a vendégeket. Amikor kedves támogatóink átnyújtották a várva várt ajándékot, Misi nem hitt a szemének, és a mosolyán láttuk, mennyire örül. Egy kis segítséggel a programot is sikerült feltelepíteni és már indulhatott is a játékkeresés, az internet világának felfedezése.

Reméljük, hogy az ajándék megkönnyíti a kezelések miatti kórházi tartózkodást és segít a mielőbbi gyógyulásban is.

/ 2




Köszönjük a Lenovo Magyarországnak, hogy „ A bennünk rejlő kimeríthetetlen energia” elnevezésű kampányának keretében a művészek által festett pólók elárverezéséből származó adománnyal, valamint tárgyi eszközökkel támogatta a Csodalámpát, és így valóra válhatott Misi álma.

Külön köszönet a Lewis PR ügynökségnek és Kiss Miklós vezetésével a kampányban szereplő művészeknek, akik munkájukkal és a felajánlott alkotásaikkal segítették az alapítvány tevékenységét.


Felkai Márta és Patzauer Éva
Kívánságkoordinátorok
Budapest, 2015. július 28.

Archívum



Belépés