Beszámolók


22.Május

Niki nagyon kedves, magas, vékony érdi kislány. A november óta tartó kezeléseket bátran viseli, persze ez nem mindig egyszerű. Kívánságként egy szép, lányos szobabútort szeretett volna, ágy, szekrény, komód és íróasztal. (Azért menet közben egy szőnyeg adomány is került mellé.)

A kérés teljesítését csak két részletben tudtuk megoldani, a bútor már teljes pompájában Niki szobájában állt, amikor az adományozókkal megérkeztünk hozzájuk.

A kicsi lányt egy nehéz nap, váratlan külön kezelés után találtuk, érthető módon nem igazán tudta kifejezni örömét. Bár a puha szőnyeg számára is meglepetés volt, szép kis mosolyát bizonyára későbbre tartogatta. (A képeket Niki szülei küldték.)

/ 4



A szülők elmondása szerint nagyon boldog az új szobabútorral, különösen tetszik az íróasztal és persze a tükrös szekrény, ami olyan polcos, hogy ő is eléri a ruháit és egyedül tud öltözködni.
A kezelések még októberig eltartanak, reméljük, ebben a szép új szobában könnyebben megy a gyógyulás, és egyre inkább élvezi majd Niki az életet testvére Levente és szerető szülei körében.

Köszönjük a „Csodabogaraknak”, Bencsik Edit vezetésével a Tata Consultancy Services Ltd. Magyarországi Fiókja munkatársainak, Gergelyné dr. Mohácsi Editnek, Behán Attilának és az Ultra Balaton magánfutóinak, Csongvai Kristóffal az élen az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala, az UNHCR csapatának, a Top Trade képviselőinek és magánadományozóinknak, akikkel közösen teljesíthettük Niki álma.


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Érd, 2015.május 14.

Archívum



Belépés