Beszámolók


15.Május




Bence már egy komoly nagyfiú, és bizony a kórházi kezelések miatt nagyon nehéz lépést tartania az iskolai tananyaggal. Beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy nehézséget okoz neki a tanárokkal és diákokkal történő folyamatos kapcsolattartás, ezért egy "csoda" laptopot kér a Csodalámpától, hogy ne maradjon le túlságosan a tanulásban - és hát azért egy-egy játékot is szívesen kipróbálna majd a gépen, persze csak "néha" és csakis "unaloműzőként"!

Hát egy ilyen szorgalmas fiútól természetesen nem tagadhatja meg a dzsinn a kérést, szorgos munkába is kezdett, hogy Bence számára mielőbb elővarázsolja a "Tudás Fáját" - egy férfiasan komoly, elegáns fekete laptop formájában.

A kamasz fiú éppen kezelésen tartózkodott a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, mikor megleptük az ajándékkal. Bár Bence már valóban nagyfiú és csak kuncog a dzsinn meséjén, de azért mikor meglátta a hatalmas csomagot a kezemben, huncutul mosolygó szemei mintha azt kérdezték volna: lehet, hogy mégis létezik a dzsinn és tud varázsolni? Az biztos, hogy Bence titkos álma valóra vált és talán az mindegy is, hogy ez mesebeli varázslattal történt-e vagy sem, a legfontosabb az a boldog mosoly, ami megjelent az arcán amint kezébe vette a laptopot.

Néhány perc múlva már hozzá is kezdett a csodagép beüzemeléséhez és látszott rajta, alig várja, hogy a külvilág teljes kizárásával koncentrálhasson kedvenc programjai elővarázsolására.

Kedves Bence, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok hasznos, örömteli órát az ajándék laptop társaságában.


Köszönjük a Siemens Zrt. támogatását és magántámogatóink segítségét, hiszen az ő segítségükkel varázsolhattunk boldog mosolyt Bence arcára.



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2015.március 02.

Archívum



Belépés