Beszámolók


5.Május

Az utazók így emlékeznek:

„A 11 éves Babett és a 14 éves Vivien legnagyobb álma teljesült az Eurodisneylandben töltött napokkal.
Természetesen a csapat legfiatalabb tagja volt a legbátrabb, nem volt olyan hullámvasút, amitől Babett meghátrált volna, Vivi egy darabig boldogan követte, de az átfordulós hullámvasúton Babett már nélküle ismételt.
Sikerült Disneyland minden rejtett sarkát bejárnunk és mindenre felülni, amit a kislányok kinéztek maguknak, néhány játékra többször is.
Az első nap ámulatát a második nap sem tompította, az este 22 órai tűzijáték koronázta meg a disneylandi utazást.

Nagyon fáradt és rendkívül boldog gyerekek nézték meg a hazautazás napján az Eiffel tornyot, a repülőgépen hazafelé már csak tippelni tudtunk, hogy mit álmodnak mosolyogva.

KÖSZÖNJÜK CSODALÁMPA, hihetetlen élmény volt mindannyiunknak!

Feszt Tímea”






Babett "a kapuk előtt"


„Bár nehéz szavakba foglalni, amit érzünk, mégis szeretném pár mondatban tájékoztatni a fantasztikus, felejthetetlen élményünkről az alapítványt.
Az első nap érkezés után szinte az egész délutánt végig Éva társaságában töltöttük. Végtelenül kedves volt és figyelmes. Javasolt is helyeket, hogy szerinte mit érdemes kipróbálni, ugyanakkor folyamatosan kérdezte Babettet, hogy ő mit szeretne. Tanácsokkal is ellátott minket a vásárlással, a közlekedéssel kapcsolatban. A közös programot egy egészséges, finom étkezéssel zártuk.
A második napot Vivi, Timi és Joe társaságában töltöttük. Timi rendkívül vidám és energikus nő. Lelkesedése hamar átragadt ránk is. Babett olyan bátran viselkedett, amin magam is meglepődtem. Mindenféle hullámvasutat és számomra ijesztő dolgokat is kipróbált. A "Még egyszer." mondat teljesen megszokottá vált tőle :) Sokat jelentett Joe segítsége is, hiszen ő olyan helyekre is elkísérte Babettet, ahová nekem nem igazán volt bátorságom menni.
A harmadik nap ismerkedhettünk meg a kis magyar csapat másik felével. Nagy élmény volt a hajókázás, de még inkább az Eiffel-tornyot látni közelről.
Babett nevében is hálásan köszönöm azt a sok szervező munkát, ami a kívánsága teljesítése mögött áll. Biztos vagyok benne, hogy sokat tettek azért, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon.

Babettől folyamatosan kérdezik az ismerősök, hogy milyen volt Párizs, Disneyland? Mindig széles mosollyal válaszol. Azzal szokta kezdeni, hogy "Szuper", aztán belevág a mesélésbe... :)

Még egyszer köszönöm, hogy pár napot ebben a meseországban tölthetett a kislányom.

További munkájukhoz kitartást, sok-sok erőt és támogatókat kívánok!
Valamint kívánom, hogy sok gyerek álmát tudják valóra váltani!

Köszönettel: **** Julcsi”


Babett és Vivien nevében is hálásan köszönjük magántámogatóink segítségét, valamint a Disneyland Paris és az Földgázszállító Zrt. támogatását!



Batári Éva
kívánság-koordinátor
Párizs, 2015.04.22-24.

Archívum



Belépés