Beszámolók


10.Március

Bence már igazi "nagyfiú", aki profi módon ért a számítógéphez, de eddig nem volt saját laptopja, sajnos csak a Tűzoltó utcai Klinika játszóházának számítógépén tudott a különféle honlapokra felmenve mindenféle érdekes témában kutakodni.

Bencus egy nagyon érdeklődő kiskamasz, akinek még hosszú időt kell kórházban töltenie, és bizony a kezelésekkel teli időszakban nagyon lassan múlik az idő. Ezért aztán arra kérte a "mesebeli dzsinnt", hogy varázsoljon neki egy laptopot, amivel nem elsősorban játszani szeretne, hanem levelezni, "pletyizni" a sulis társaival, szeretne sok-sok érdekes kérdésre azonnali választ kapni az internet segítségével...,és azért természetesen néha "kikapcsolódásként" egy-egy érdekes játékot is ki szeretne próbálni.

A dzsinn a kórházban lepte meg Bencét az elegáns és igazán "férfias" laptoppal.
Sajnos a kezelések miatt a fiú éppen lázas volt, de mikor kezébe került a megvalósult álom, kipirult arcocskáján széles mosoly jelent meg, és a meglepetéstől csak egész halkan tudott köszönetet mondani. A gyönyörű laptopot izgatottan, de igazi profi módjára pillanatok alatt beüzemelte és látszott az arcán, hogy a külvilág kizárásával, már teljesen elmerült az internetes világ rejtelmeiben.

Bence, kívánunk neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.

Köszönjük magántámogatóinknak, valamint az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek,

hogy a Budapest Bonfire Night Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok

révén teljesülhetett Bence kívánsága.



Sipos Zsuzsanna és Ugrai Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.február 04.

Archívum



Belépés