Beszámolók


13.November


Gabriella 16 éves nagylány, aki művészeti szakközépiskolába jár és szenvedélye a fényképezés, ezért a későbbiekben is fotózással szeretne foglalkozni. Így, amikor megtudta, hogy a Csodalámpa Alapítvány teljesíti egy kívánságát, egyértelmű volt, hogy egy komolyabb fényképezőgépet szeretne kérni.

Mivel Gabi a héten kezelés alatt áll, ezért a klinikán adtuk át neki az ajándékot.

Amikor beléptem a kórterembe és meglátott a fényképezővel, széles mosoly jelent meg az arcán, és azt mondta: ezt nem hiszi el, mindjárt elsírja magát.
Gabi öröme teljes mértékben rám ragadt, és Vele együtt örültem és izgultam az ajándék kicsomagolása közben.

Amikor végre kibontotta, és kézbe foghatta a fényképezőt, még akkor is alig akarta elhinni.
Többször elmondta, hogy ő ezt hogyan tudná megköszönni. Elmondtam neki, hogy Mi annak örülünk, hogy ekkora örömet tudtunk szerezni neki, de ha szeretné, írhat egy köszönő levelet, ami itt olvasható.


Kedves Támogató!

Nem is tudom, hogyan köszönjem ezt meg. Teljes sokk alatt vagyok a boldogságtól. Egy oly régi vágyam teljesült ezzel. Nem tudom, hogyan tudnám meghálálni, mert ez nem leírható! Nagyon, nagyon-nagyon szépen Köszönöm!!!

Tisztelettel:

Gabriella


Kívánjuk Gabi, hogy sok szép fotót készíts a fényképezőgépeddel és szerezzen neked sok- sok örömöt!

Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2014. 10. 30.



Ezt a kívánságot nagyon sok melegszívű ember együttműködésével sikerült teljesíteni. Az RRC Hungary Kft. a munkatársai számára egy egész napos kézműves foglalkozást szervezett, melyhez a Meska.hu kézműves műhely ajánlotta fel a szaktudását és segített a résztvevőknek színes figurás bögréket, kanalakat, díszeket, számítástechnikai hulladékból kulcstartókat, gyűrűket készíteni.

Ezeket a tényleg szép tárgyakat a miskolci kórházban fekvő csodalámpás gyerekeknek visszük el. A rendezvény megvalósulásaként pedig teljesülhetett Gabi álma.


Köszönjük az RRC Hungary Kft. és a Meska.hu kézműves online piactér támogatását!

Archívum



Belépés