Beszámolók


4.November

Laura Harry Potter igen nagy rajongója. Az összes könyvet elolvasta, látta a filmeket is, ezért sem volt meglepő, hogy kérdésünkre, mi lenne a vágya, azt kérte, vigyük el Londonba és a Harry Potter múzeumba, a forgatási helyszínekre.

Izgatottan készültünk az útra, hiszen ki ne szeretne Harry Potter nyomában járni?
Mi csodalámpások is rajongói vagyunk a könyvnek, többször láttuk a filmeket is, kíváncsian vártuk, milyen lesz a múzeum. Mint utóbb kiderült a múzeum a Warner Bros. Stúdiója, az, ahol a jelenetek nagy részét forgatták. Persze Anglia szerte járt a stáb, Oxfordban és Londonban is több részt filmeztek.

A repülő szombat hajnalban indult, és Laura és édesanyja, Mónika, kedves támogatóink, a Hilton Budapest Hotel vezetőségének meghívására náluk tölthettek egy éjszakát:

Laura szavaival élve már a kezdet fantasztikus volt, mindennel elhalmozták őket, vagyis ahogyan Mónika a Facebook-on megfogalmazta:

"A Hilton Budapest csapata így fogadta Laurát a nagy Londoni utazás előtt. Ezúton szeretnénk megköszöni a lehetőséget hogy egy ilyen gyönyörű szállodában tölthettük el az esténket. És hogy olyan fogadtatásban volt részünk amire Laura szavaival élve "Anya engem itt mindenki ismer? –Igen! Laura itt most mindenki a te kedvedben jár most te vagy a "sztárvendég" itt."


Laura a Hilton Budapest Hotel belső híreiben is szerepelt

És hogy milyen is volt a teljes kirándulás? Erről Laura és édesanyja sorai tükrözik vissza azt az élményt, amiben mindannyiunknak része volt:

"Laurának volt egy nagy álma. Eljutni Londonba várost nézni elmenni a Harry Potter filmstúdióba. A Csodalámpa alapitvány dzsinnje teljesítette Laura vágyát. Köszönjük az alapítványnak, hogy egy csodálatos utat szerveztek. Hálás köszönet Patzauer Évának, hogy létrehoztak az országban egy ilyen alapítványt, ahol VALÓBAN teljesítik a gyerekek nagy álmát és elfeledtetik ha csak pár napra is velük azt amiben Ők vannak. Kizökkentik a hétköznapi dolgokból és örök élményt nyújtanak nekik.

/ 18



Saját tapasztalat és számomra a lányomtól a legszebb mondat "persze menjünk nem fáj" sorolhatnám hogy "milyen szép", Jaj de jó", mert minden ilyen ehhez hasonló mondat elhangzott Laurától, de az, hogy 257 lépcsőfokot megtett, úgy hogy végig mosolygott, átsétált a parkokon és "nem fáj mehetünk" teljesen kivirult a képeken, a mosolyok szerintem magáért beszélnek.

Elmehetett egy olyan filmstúdióba ahol a kedvelt filmjét forgatták amelyik végül is végigkísérte őt gyermekkorában, óriási élmény volt. Hálás köszönet a Csodalámpának, az önkénteseknek akik a szervezésben segítettek, a támogatóknak, mindenkinek, aki csak egy kicsit is benne volt abba hogy Laura vágya teljesüljön."


Nagyon köszönjük a Hilton Budapest Hotel vezetőségének és kollégáinak a szíves fogadtatásért, a kanadai HollisWealth cégnek a támogatásért és természetesen a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak, szüleiknek és tanáraiknak, hogy sétáltak Laura álmáért.

Külön köszönjük Londonban élő önkénteseinknek, Annamarinak, Krisztinek és Brigittának, hogy ők is bekapcsolódtak a szervezésbe és a "kivitelezésbe", ezzel is plusz örömet szereztek Laurának.


Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.10.30.

Archívum



Belépés