Beszámolók


15.Október


A kis Milán eddig csak sóvárogva nézte a sok gyereket a játszótéren, hisz ő a betegsége miatt nem mehet közösségbe. A játékos, örökmozgó csöppség számára a csúszdán történő lecsúszás öröme, a hintázás vagy a mászóka fokainak "legyőzése" sokáig csak a megvalósulatlan álmok közé tartoztak.

Amikor a Csodalámpa dzsinnje megtudta, hogy a kis Milán mennyire vágyik egy saját kis játszótérre, huncutul elkezdett mosolyogni és úgy gondolta: nem hagyhatjuk, hogy ez a mindig jól viselkedő, álmodozó fiúcska ne okozzon "bosszúságot" szüleinek egy rojtosra csúszdázott nadrággal! Nem is hagytuk!

Míg a gyanútlan kisfiú a délelőtti igazak álmát aludta, a szorgos dzsinn a barátságos kis hátsó kertbe egy gyönyörű, masszív játszóteret varázsolt, csak és kizárólag a kicsi Milán részére - na jól van, azért majd a tesók is használhatják, persze csak a "főnök" engedélyével!

Mire Milán felébredt a délelőtti szunyókálásból, a játszótér teljes pompájában várta kis gazdáját. A kisfiú gyönyörű szemeivel rám nézett és nem igazán értette mit is keresek én anya és apa közelében. Kimentünk az udvarra és a gyerekébredés utáni különös csillogásban ragyogó, hatalmas szemei megakadtak ugyan az új "építményen", de talán maga sem hitte, hogy jól lát, ezért megfordult és magához kapta kedvenc tűzoltó autóját - majd lassan ismét visszafordult és szüleire tekintve megindult a játszótér felé. Csodálkozó tekintete elárulta, most már kezdi hinni, hogy az álmok valóra is válhatnak!

A mászóka és a csúszda azonnal megnyerték a tetszését és a szülők számára ezzel megkezdődött a napi komoly testedzés, hisz a fiatalember újból és újból élvezni akarta a "száguldás" örömét, majd annyira belelkesedett, hogy rövid gyakorlatozás után már a csúszda aljától igyekezett fölfelé mászni. Hát ennek az aktív gyakorlatozásnak hamarosan valóban lyukas nadrág lesz a vége, de azt hiszem, ezt senki nem fogja bánni!

Drága kicsi Milán, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked mielőbbi jobbulást és nagyon sok örömteli időtöltést a saját kis játszótereden!


Köszönjük a Prime Rate Kft. támogatását, segítségükkel sikerült a kicsi Milán részére egy igazi, saját játékbirodalmat varázsolni.



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.09.26.

Archívum



Belépés