Beszámolók


8.November





Viki egy jó kedélyű nagylány, aki nagyon sokat gondolkodott, mit kérne a Csodalámpa Alapítványtól. Neki is jó legyen, de nagyon szereti kicsi testvéreit is, nem akart önző lenni, számára a család nagyon fontos. Vajon mi lenne az a tárgy, amit mindannyian tudnak közösen használni? Egyszer csak ihletet kapott, szeretne egy nagy Tv-t, és végre lehetőségük lenne leülni közösen a nappaliban tévézni, karácsonykor együtt nézni a meséket, filmeket.

A dzsinn egy szép őszi napon elindult vásárolni, meg is látta a megfelelő masinát, meg is vette. Anyukájával egyeztetve bevittem a TV-t a kórházba. Viki semmit sem sejtett, amikor meglátott, csak hebegett és habogott, nem tudott megszólalni. Apukája is benn volt látogatóban nála, mert nagyon hosszú ideje nem tudott hazamenni a kislány.

Gyorsan ki is bontottuk a masinát, akkor már mosolygott, be nem állt a szája, csak beszélt és beszélt, hogy ez milyen jó, milyen szuper, biztosan a tesói is örülni fognak neki, ha meglátják. Nem is gondolta volna, hogy valaha lesz neki ilyen TV-je.

Ritkán lehetett nála látni ilyen örömöt és boldogságot, csillogott a szeme. Ki is tűzte magának, erős lesz és összeszedi magát, hogy haza mehessen és nézhesse a csodálatos masinát.

Nagy boldogságot okozott számomra ennek a kívánságnak a teljesítése. Remélem, sok örömöt lelsz benne!

Jó egészséget és kitartást kívánok Neked, hisz Te erősebb vagy mindenkinél!




Köszönjük az E.ON Hungária Zrt. támogatását!








Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2013.09.14.

Archívum



Belépés