Beszámolók


2.Július





Edina türelmesen várt élete nagy találkozására. Több mint egy évet. Nemhiába, hiszen egy kellemes májusi délelőttön lehetőséget kaptunk arra, hogy a fiatal művészeket menedzselő irodában találkozhassunk Fluor Tamás énekessel .

Izgatottan vártuk, a percek pedig nagyon lassan teltek, amikor is messziről egy motor berregése hallatszott: megérkezett a rapper. Belépve az irodába, nagyon kedvesen üdvözölte Edinát és szüleit, akik Somogytúrról tették meg az utat, hogy kislányuk álma végre valóra válhasson.

A gyors ismerkedés után a fiatal rapper elkezdett mesélni a kezdetekről, így megtudtuk, hogy egy becézésből lett a neve Fluor, s a mozdonyvezetés is a pályaválasztása között volt. S azután már ment minden rendben, Edina énekelte a kedvenc dalokat, Tomi kiegészítette, s a hangulat máris nagyon kellemesen alakult. A beszélgetés végén az énekes körbevezette somogytúri rajongóját az irodában, s azt is megmutatta neki, mi a különbség a rapper és a hagyományos sapka között. S hogy Edina otthon, a barátainak is el tudja mondani a különbséget, kapott egyet ajándékba egy pólóval együtt.

Amíg mi összepakoltunk, elköszöntünk, a két fiatal – Edina és Tomi – már, mint régi barátok, úgy beszélgettek egymással a ház előtt… hogy miről, az maradjon az ő titkuk.




Köszönjük Kárpáti Alexandra menedzsernek, a Gold Record Music Kft.-nek a találkozó megszervezését és a

TV2 Napló stábjának, köztük Dorogi Gabriellának, hogy megörökítették, majd

levetítették a televízióban ezt a kívánságteljesítést.




/ 3






Felkai Márta
Budapest, 2013. május 28.

Archívum



Belépés