Beszámolók


17.Május



Csilla évek óta színésznőnek készül, már nagyon sok iskolai darabban szerepelt, példaképének Hernádi Judit művésznőt tarja, rajong érte. Ezért szeretett volna vele találkozni, és megnézni játék közben egy darabban, méghozzá Budapesten. A Játékszín Titkársága segített a szervezésben, és Hernádi Judit művésznő is azonnal igent mondott a találkozóra.

Csillát a szegedi kórházban kezelik, de a doktornő megengedte, hogy erre az eseményre, Budapestre utazzon. Így Csilla mamájával szombat délután megérkezett a fővárosba, s a Hilton Budapest WestEnd vezetőségének felajánlásával megszállhatott a gyönyörű szállodában. Még egy budapesti rokon is a segített, és gyorsan kisminkelte Csillát, hiszen egy kamasz lány csakis csinosan érkezhet a színházba.

A Játékszínben Kékesi Miklós titkár fogadott bennünket és nemsokára beülhettünk a nézőtérre megnézni Neil Simon, Az utolsó hősszerelmes című darab előadását, amiben a művésznő fergetegesen játszott. A szünetben lettünk igazán izgatottak, hiszen az öltözőben személyesen is találkozhattunk Hernádi Judittal, aki nagyon kedvesen fogadta Csillát, és mindent elmesélt neki a pályájáról, a kedvelt szerepeiről, a külföldi fellépésekről, s élet nagy igazságairól. A művésznő egy falikép nagyságú dedikált képét ajándékozta a nagylánynak, aki szintén nem jött üres kézzel, Csilla egy saját maga készített kis emléktárgyat hozott.

A beszélgetés végén Hernádi Judit meghívta a családot az augusztusi előadására is, így valószínűleg ez az ismerkedés tovább folytatódik.
A művésznő ajándéka azóta felkerült Csilla szobája falára, ami - ahogy üzente nekünk -, erőt ad neki a továbbiakhoz.

Köszönjük Czobor Margitnak, a Vígszínház titkárának a segítségét a kapcsolatfelvételben, Németh Kristófnak, a Játékszín igazgatójának és Kékesi Miklós titkárnak, hogy lehetőséget adtak a találkozóra és az előadás megtekintésére.

Külön köszönetünk a Hilton Budapest WestEnd vezetőségének, hogy Csilla a mamájával egy éjszakát teljes ellátással a pompás szállodában tölthetett.







Felkai Márta
Budapest, 2013. május 4.

Archívum



Belépés