Beszámolók


18.December



Levente kívánsága egy Starwars-os X-box volt Kinect mozgásérzékelő szenzorral. A támogató Márkus fivérekkel együtt érkeztünk a családhoz, akik nagyon vártak ránk, különösen Levente.

Egy kis beszélgetéssel tettük még próbára a kisfiú türelmét, de hamar eljött az ajándék átadásának ideje. A kicsomagolás után átmentünk a szobájába, hiszen ott volt már az előkészített helye a meglepetésnek. Az alkatrészek összerakása után a beállítottuk a programot és a mozgásérzékelőt, majd kezdődött a játék. Először az érzékelőtől való távolságot, utána az alapmozgásokat gyakoroltuk.

Ekkor láttuk, hogy nem csak a szórakozás miatt volt hasznos ez az ajándék, ahogy láttuk Leventét ugrálni, lézerkarddal vívni, egyértelmű volt, hogy a játék nagyon motiválja a mozgásra, melyre a betegségből való felépüléséhez nagy szüksége van. Pár perc múlva Levente kezdett belefeledkezni az új kalandokba, és két pálya után már éreztük, hogy innentől egyedül is elboldogul.

Édesanyja sütött nekünk ananászos túrótortát, és kis angyalkákat is kapott ajándékba a támogató testvérpár. Megköszönve a szíveslátást boldogan hagytuk magára a családot az új ajándékkal.




Köszönjük a Ro-No Kft., Márkus Róbert és Márkus Norbert rendszeres segítségét!







/ 3




Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Kaposvár, 2012.12.10.

Archívum



Belépés