Beszámolók


23.November



Kórház… micsoda szó! De sajnos kis hőseinknek keserédes szó ez! Döbbenetet, fájdalmat, reményt, majd gyógyulást hozott nekik, ezért hol is lehetne életszerűbb egy „csodalámpás” találkozás, mint itt. Más minőségben más érzésekkel.

Két kis „óhajtónk-sóhajtónk” kívánsága teljesült, mikor kézhez kaphatták laptopjukat a derűs napsütéses kis parkban a kórházi udvar kellős közepén. Eddig ezt az udvart talán csak az ablaküveg mögül nézhették sóvárogva, most pedig örömük színhelye lett.

András és Péter a PricewaterhouseCoopers Kft. képviselőitől, Kőműves Kingától és Őrffy Tamástól vehették át az ajándékukat. Szülők, testvérek és mi önkéntesek is részesei lehettünk a boldogságuknak.

Ez az a generáció mely a technika e csodás találmányának használatát már a génjeiben hordozza. A fiúk két perc ismerkedés után már magabiztosan használták a laptopokat.

Támogatók, mosolyok, kézfogások és sok-sok „Jó egészséget!” mondat után elköszöntünk, és ezen a napon biztos, hogy szívünkbe nem csak az őszi napfény lopta be melegét.




Köszönjük a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. támogatását, és munkatársainak személyes jelenlétét!!










Varga Andrea és Veress Ágota
kívánság-koordinátorok
Zalaegerszeg, 2012. október 02.

Archívum



Belépés