Beszámolók


25.Október



Patrik egy mosolygós, vidám kisfiú, aki szereti az állatokat, az otthonukhoz közeli tónál kacsákat szokott etetni, az erdőben a magaslesről figyeli az őzeket, rókákat, szarvasokat és otthon van egy nyuszija is, akit Pelyhesnek hív.

A kórházi kezelések alatt hallott a Csodalámpáról és úgy döntött, hogy ő kerti játszóteret szeretne.

Többszöri egyeztetés után egy kicsit borongós, október eleji napon érkeztünk meg hozzájuk, hogy végre teljesítsük a kívánságát. A kisfiú mit sem sejtve nézte kedvenc mesefilmjeit a nappaliban, így kint az udvaron Szabolcs és János zavartalanul összeszerelhette az általuk legyártott játszóteret. Amikor megérkezett a támogató cég képviselője, Tihor Tamás úr is, kicsalogattuk a kisfiút az udvarra.

Patrik először nagyon megilletődve nézegette a játszóteret, bátyja kezét szorongatta, de aztán amikor felfedezte a csúszdát, onnantól kezdve nem volt megállás. Újra és újra felkapaszkodott a mászófalon és a létrán, hogy lecsúszhasson.

Közben apukája is hazaért a munkából, vidáman integetett és kiabált neki a magasból. A játék közben az is kiderült, hogy ami igazából nagyon jó ebben a játszótérben, hogy Patrik fentről, a várból a szomszéd kiscicát is meglesheti, hogy éppen merre egerészik.

A közelgő szülinapjára pedig meghívja kis barátnőjét, Bíborkát - akivel a kórházban ismerkedtek meg -, hogy együtt hintázzanak és csúszdázzanak.

Isten éltessen sokáig, kicsi Patrik! Legyen boldog és kalandos életed!




Patrik kívánságát az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatásával sikerült teljesíteni.

Köszönjük Tihor Tamás úrnak, a cég képviselőjének, hogy jelen volt az átadáson!






Külön köszönet Vas Szabolcsnak és Albertus Jánosnak, akik legyártották és összeszerelték a játszóteret!



/ 2




Veress Ágota
kívánság-koordinátor
Sárvár, 2012.10.13.

Archívum



Belépés