Beszámolók


12.Június






A hosszú pünkösdi hétvége után a lehető legjobban indult a hét. Édesanyával szövetkezve, Csabi a kórházi vizsgálatra egy kis kitérővel indult otthonról, és tökéletesen megbízva a szülőkben, egy ideig ugyan kérdezősködve, de utána már némán várta, hogy kiderüljön, hova is vezet az ismeretlen út?

Egészen addig sikerült titokba tartani, hogy a régen várt laptopot végre a kezében tarthatja, amíg az irodaház recepcióján a portás bácsi fel nem tette a szülőknek a kérdést:
- A Csodalámpához mennek?

Itt lehullt a lepel a titokról, és mikor a liftből kilépett a család, már egy fülig érő szájjal mosolygó kisfiúval találtam szemben magam.

Még egy pár percet várnunk kellett ahhoz, hogy a támogató úr is megjöjjön, és végre teljesülhessen Csabi kívánsága.
Néhány fantasztikus kép készítése után, már szakavatott kézbe került a technikai eszköz, és telepítés, jelszavazás, töltés után már készen is állt a munkára.
Erre azonban még egy kicsit várnia kellett a fiatalembernek, hiszen a vizsgálatok sajnos még előtte álltak, azonban remélhetőleg ez az ajándék egy kicsit meggyorsította a kellemetlen percek múlását.

Kívánjuk, hogy nagyon sok örömet és szórakozást is nyújtson Csabinak a laptop.




Köszönjük a Mikuláskocogás résztvevőinek, hogy hozzájárultak Csaba öröméhez!







Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012/5/29




Tisztelt Csodalámpa, kedves Andrea!


Nagyon köszönjük a tegnapi napot, Csabikának fantasztikus napja volt.

Kérlek, mondd meg Krisztiánnak is, hogy ennél nagyobb boldogságot nem is szerezhetett volna neki. Ma is egész nap a beállításokat rendezte és persze letöltött játékokat. Imádja ezt a gépet és ez sokat segít majd átvészelni a kezeléseket.



Üdvözlettel:

Emese, Csabi édesanyja

Archívum



Belépés