Beszámolók


26.Január


Edinának azon a szerda reggelen korán kellett kelnie, mert reggel 8 órakor már megint kontrollvizsgálata volt a klinikán. Ezúttal azonban kicsit másként folytatódott a nap, mint szokott. A vizsgálat után nem hazafelé igyekezett a család, hanem egy nagy bevásárlóközpontba mentek, ahol már vártuk őket a megbeszélt helyen.

Együtt mentünk be az üzletbe megvásárolni azt a bizonyos csodatelefont, egy Samsung Galaxy Ace-t, amire annyira vágyott Edina. Igaz, kicsit meg volt illetődve ez a kedves, félénk nagylány, nem akart megszólalni, csak szépen mosolygott, de később azért sikerült feloldódnia. Kiválasztotta a készülék színét, több lehetséges telefonszám közül a neki legjobban tetszőt, majd immár boldog telefontulajdonosként simogatta féltőn az új készüléket.

Ezután már nem is beszélt másról, csak a telefonról. A családdal még eltöltöttünk egy kellemes félórát, beszéltek a nehézségekről, de arról is, hogy ez a törékeny 12 éves kislány mennyire felnőttként kezeli betegségét, és sikeresen veszi egymás után az akadályokat.

Kívánjuk Neked Edina, hogy maradj mindig ilyen mosolygós és bátor ember!




Köszönjük a Videoton Dolgozókért Alapítványnak és a Videotonnak a támogatást!







Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
2012.01.11.

Archívum



Belépés