Beszámolók


2.December

Józsi nagy álma egy igazi Mountain-bike volt.
Édesapja elmesélte, hogy nyáron szeretett bele ebbe a típusú bicajba, azóta is folyton arról álmodozott, hogy neki is lesz egyszer egy ilyen igazi fiús, sőt férfias kétkerekűje. Sorra nézte a katalógusokat, melyik is lehetne.

Mi Csodalámpások kezdettől fogva szerettük ezt a kívánságot, mert ez olyan "igazi" gyerekkívánság; gondolom, ezért is választották ki az AISB felső osztályos diákjai Józsi álmát.

Nem túlzás azt mondani, hogy szerdán az iskola összes diákja és tanára lázban égett. Tudták, hogy nem is egy, hanem három Csodalámpás gyermek érkezik hozzájuk, hogy bemutatkozzanak és hogy kölcsönösen megismerjék egymást. Szokás szerint tárt karokkal vártak minket, volt dal, kedves szavak, filmvetítés a többi már valóra vált kívánságról, csillogó gyermekszem, meghatott taps és persze sok, sok öröm.

Józsi, amikor meglátta a csodaszép piros szerkezetet, meg sem tudott szólalni, csak csendben mosolygott.

Hogy ki kinek okozott nagyobb örömet, majd elmesélik a képek, egy biztos a színházteremben ünneplő összes diák látva a szuper bicajt nyeregbe pattant volna.

/ 4



Persze Ditta Leához hasonlóan Józsi is készült a nagy napra, mézest sütött a gyerekeknek és tanáraiknak, sőt a tanárok mindegyike kapott egy-egy papírangyalkát is. Józsi és családja abban reménykednek, hogy az iskola karácsonyfáját díszítik majd.

Kívánjuk Józsi, hogy nagy örömed legyen a bicajban és sokat kerekezz otthon. Néha küldj képet is, hogy a diákok is láthassák és részt vehessenek örömödben.

Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Nagykovácsi, 2011. november 30.

Archívum



Belépés