Beszámolók


22.November


T. Attila barátunk, ismét e tettek mezejére lépett, és úgy döntött, egy újabb beteg kisgyermeknek szerez örömteli, boldog pillanatokat.

A kívánságok között felfedezte, hogy Tünde, egy hajdúböszörményi kislány net-bookot szeretne kapni a Csodalámpa alapítvány segítségével. Úgy gondolta, hogy meglepi a beteg Tündét, és teljesíti a kívánságát. A gondolatot tett követte, és megvásárolta készüléket.

Majd megkért engem, hogy adjam át helyette az ajándékot, mert ő nem tud személyesen részt venni az átadásnál.
Ezt a kérést szeretettel fogadtam, és 2011. október 28-án a délutáni órákban, személyesen vittem el Tündének a net-bookot.

Az édesanyán kívül más nem tudott az érkezésemről, és nagy meglepetésként érkeztem meg hozzájuk. Az első pillanatokban még megilletődötten állt velem szemben a kislány, de amikor megtudta, hogy a Csodalámpa Alapítványtól érkeztem, és teljesült a kívánsága, az arcán csodálkozás és széles mosoly jelent meg.

Az ajándékot kibontva nagy örömmel vette azt birtokba. Most már biztos, hogy sokkal könnyebbé válnak a kórházban töltött napok a készülék segítségével. A kis Tünde, még a kezelések elején tart, és sok-sok napot fog még a klinikán tölteni a kezelések miatt. Mivel látszott rajta, hogy eléggé elfáradt, ezért elköszöntem tőlük, és megbeszéltük, később is tartjuk a kapcsolatot egymással.

Tündének kitartást, és gyógyulást kívánunk.




Köszönjük T. Attila támogatását!




/ 2






Bodacz Zsolt
kívánság- koordinátor
Hajdúböszörmény, 2011-10-28

Archívum



Belépés