Beszámolók


25.Augusztus





Amikor először találkoztam Józsival, még nagyon nehezen mozgott, és kicsit bizonytalan volt a kívánságát illetően. Több minden felmerült, de a végén mindig visszatért a laptopra. Ahogy szépen erősödött, az autóbaleset utáni igen súlyos állapotából, a kívánság is biztossá vált, csakis egy laptop az, ami igazán örömet szerezne.

Aztán elérkezett a nagy nap, amikor ismét találkoztunk. Én korábban érkeztem a rehabilitációs osztályra, Józsi óriási mosollyal üdvözölt, amikor megérkeztek a gyámjával. Csodálatos volt látni, milyen biztosan jár, és a korábban mozdulatlan kezét is szépen, bár még lassan tudja használni. Nem igazán bőbeszédű nagyfiú, de a mosolya beszélt helyette!

Minden gyönyörű volt azon a computeren, a színe, a felszereltsége, a programok, szóval minden. És ez az ő sajátja! Azonnal beüzemeltük a laptopot (egy kis segítséggel), kapott e-mail címet, és a még nem elég ügyes kezével is próbálkozott. És sikerült! Józsi sok- sok köszönettel és apró ajándékkal kedveskedett a Csodalámpának egy „ceruzavirág” formájában.

Maradj ilyen mosolygós, és gyógyulj mielőbb te kedves Józsi, segítse a felépülésedet ez a kis masina és a sok szeretet, amit képvisel!




Köszönjük a KMPG segítségét, mellyel hozzájárult Józsi álmának megvalósulásához!







/ 3






Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2011. augusztus 1.

Archívum



Belépés