Beszámolók


13.Január






Zoli 12 éves és az Irigy Hónaljmiriggyel szeretett volna találkozni.

Találtunk egy mindenkinek alkalmas időpontot, ami egybeesett Zoli szülinapjával. Ekkor leesett az első igazi hó, megspékelve egy kis ónos esővel. Semmi nem szegte kedvünket, hiszen két nagy eseményre is készültünk.

Zoli szülei meglepetésnek szánták a „bulit”. Mindenki szerencsésen megérkezett a helyszínre, az Irigy Hónaljmirigy próbatermébe. Mikor már ott álltak a bejáratnál, Zolinak még akkor sem volt gyanús semmi. Majd mikor meghallotta a zenét és a teremben meglátta a fiúkat, akkor esett le neki, hova is jöttek.

Végre megtörtént a várva várt találkozás. Pont előző nap említette meg anyukájának, hogy „már lehet, hogy el is felejtették a kívánságomat”. Szóval nagy volt az öröm, az ünnepeltet felköszöntötték szülinapja alkalmából, együtt énekeltek, táncoltak, sok fotó készült, és Zoli minden fontos aláírást is begyűjtött.

A találkozás után elmentünk megünnepelni ezt a különleges szülinapi eseményt egy cukrászdába. Később, azt hiszem jóleső fáradtsággal, lassan hazamentünk. Zoli végig azt mondogatta, „ez volt életem legszebb napja”.

Köszönjük az együttes tagjainak, hogy találkozásuk létrejöhetett!

Külön köszönjük Fodor Péter menedzsernek, hogy a koncert előtti sűrű program kellős közepén lehetőséget adott Zolinak a találkozóra.




/ 4




Tunyogi Orsi
kívánság-koordinátor
Budapest,2010.12.01.

Archívum



Belépés