Beszámolók


30.November


Ágnes a fotózás szerelmese, ezért nem véletlen, hogy konkrét kívánsággal állt a Csodalámpa dzsinnje elé: egy profi fényképezőgépet szeretne.

A nagylánynak csak annyit kellett várnia az áhított gépre, amíg ez az óhaj eljutott egy csapat „dzsinn tanonchoz”, akik álruhában az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai, valamint társaikhoz, akik úgy érezték szívesen hozzájárulnak ahhoz, hogy Ágnesnek megvalósuljon a kívánsága.

Gyönyörű napfényes novemberi napon találkoztunk a kórház kertjében, hogy emlékezetessé tegyük ezt a hétfőt mindenki számára, de legfőbbképpen Ágnesnek.
A nagylány mosolyogva lépett felénk, és a fiatal kívánságteljesítők,- mintha évek óta ismernék egymást - fesztelenül mutatkoztak be és azonnal rátértek jövetelünk céljára.

A maszk mögött csak sejteni tudtuk Ágnes mosolyát, amikor átvette a számára összeállított kis csomagot, ami rejtette az áhított kívánságot, valamint néhány kis meglepetést, közte azt a képeslapot, amit azok a gyerekek írtak alá, akik segítettek a meglepetésben.

A hozzáértők mozdulatával vette ki a dobozból és csodáltuk közösen a gépet, amely arra is jó volt, hogy megtudjuk, Ági már fényképezős tanfolyamra is jár, így reméljük, hamarosan találkozhatunk első „munkáival” is valahol.

Kívánjuk Áginak, hogy sok örömét lelje a hobbijában és az új gépében!

Köszönjük az Eötvös József Gimnázium 12. F osztályának és társaiknak,

akik hozzájárultak Ágnes öröméhez!








Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2010.11.15.

Archívum



Belépés