Beszámolók


19.November




Eredeti kívánságát, a Monte Carlo-ba tervezett kirándulás álmát Dorottyának egyelőre meg kellett változtatnia… Orvosai nem engedélyezték a hosszú utazást, így a kórházban töltött napok színesítésére Dóri végül laptopot kért a Csodalámpától.

2010. november 16-án érkeztünk a szegedi Gyermekklinikára a vadonatúj hordozható számítógéppel, amit Dóri és anyukája azonnal kicsomagoltak. Csatlakoztunk a klinika internet-hálózatára, majd egyik első dolgunk volt, hogy a laptop háttérképének beállítsunk egy gyönyörű Monte Carlo-i képet. Hátha egyszer az az út is megvalósulhat… - gondoltuk mindannyian.

- Álmok, célok mindig kellenek! – mondta kedvesen Dóri édesanyja, aki mindent megtesz, hogy nagylánya kórházi napjait szebbé, elviselhetőbbé varázsolja.


A 18 éves Dorottya divatos, elegáns szemüvegkeretét állítólag nemcsak mi, de a professzor úr is megdicsérte.
Éppen az Alkonyat könyvek harmadik részét olvassa ez a szép lány ,és már a fiókban lapul a negyedik kötet, amit a hétvégén a Libritől kapott.

Hogy az új laptop hangját is kipróbáljuk, a Megasztárból választottunk dalt. Dóri kedvence, Tolvai Renáta, például Beyoncé dalát énekelte. És üzenjük Dórinak, hogy meghallgattuk másik kedvence, a Non Stop dalát is az X Faktorból és tényleg fantasztikusak voltak a fiúk a párbajban!

Jó hangulatban telt a találkozás, kívánjuk, hogy sok értékes filmet, rengeteg jó zenét hallgass az új számítógépeden, és az álmaid megvalósuljanak, Dóri!




A kívánságot a támogatásával

teljesítettük. Dorottya nevében is köszönjük!





Kapás Lilla, Németh Mária és Kapás Csilla
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2010. 10.16.

Archívum



Belépés